Brasov: Festivalul Copiilor, 15-16 iulie. Magicianul povestilor- Marian Râlea si Gasca Zurli vor fi prezenti.

Last Updated on iulie 7, 2015 Festivalul Copiilor, ediția a III-a se va desfășura la Centrul Cultural Reduta în perioada 15-16 iulie 2015 si promite multă veselie, dar și o oportunitate de dezvoltare pentru toți copiii brașoveni.

Pe parcursul celor 2 zile, copiii vor avea parte de activități complexe, ateliere creative, vor participa la cel mai jucăuș picnic și își vor afișa zâmbetele colorate în două spectacole incredibile, pline de magie. Nici părinții nu sunt lăsați de-o parte, căci vor avea posibilitatea să petreacă alături de copiii lor timpul într-un mod plăcut, să se întoarcă la copilărie, să regăsească plăcerea jocului și bucuria de a fi copil.

Noutatea acestei ediții a festivalului sunt cele două spectacole interactive susținute de cele mai iubite trupe de divertisment pentru copii din România- Magicianul poveștilor- Marian Râlea și Gașca Zurli.

11012729_427554060765223_1816351610369643524_n

Astfel, pe 15 iulie 2015, de la ora 18:00, toți copiii sunt așteptați în lumea magică a teatrului și a copilăriei, alături de Marian Râlea (Magicianul) și asistenții lui, la spectacolul ”Judecata poveștilor”.

Este singurul spectacol în care copiii sunt actori și urcă pe scenă, este spectacolul în care ca într-o adevărată magie, «înarmaţi» cu doar câteva elemente de costum şi decor, cu o recuzită neașteptată, copiii învaţă să-şi înfrângă teama şi să lupte vitejeşte cu duhurile rele, cu forţele cele întunecate din poveştile românilor, de ieri şi de azi.

Pentru 16 iulie 2015, de la ora 18:00, Gașca Zurli le-a pregătit copiilor un super show marca Zurli, un spectacol interactiv, vesel, plin de fantezie, lumină și culoare. Copiii și părinții vor râde cu pofta, vor cânta și dansa împreună cu Fetița Zurli, Zdrăngănel, Clopoțel, Yuppy, Truli, Zâna Bună și Tanti Prezentatoarea. Cu siguranță Tura Vura, cea mai caraghioasă vrăjitoare din lume, își face apariția călare sau, mai bine zis, pe lângă Vrăjimăturică și va încerca să strice petrecerea. Oare va reuși?

Alte detalii despre spectacole precum si despre programul festivalului, le gasiti aici: unparintemaibun.ro.

Previous Story

Brasov: 4 licee au avut promovabilitate de suta la suta la bacalaureat. In doua licee doar 5 elevi au luat BAC-ul

Next Story

Brasov: Circulatia autobuzelor, blocata pe Strada Prundului!