Brasov: Astazi, la Caravana Metropolis va fi proiectat filmul DOUA ZILE, O NOAPTE/ DEUX JOURS, UNE NUIT. Vezi aici trailerul filmului:

Last Updated on iulie 28, 2015 În perioada 28 iulie-2 august, de marți până duminică, de la ora 21:30, vor fi proiectate 6 filme de autor, utilizând cel mai performant echipament de proiecție în aer liber din România, un ecran gonflabil de 120 m², și singurul proiector digital mobil din țară, de 17.000 lumeni, care permit urmărirea filmelor la o calitate înaltă, întâlnită în marile cinematografe ale lumii.

Astăzi de la ora 21:30 va fi proiectat filmul DOUĂ ZILE, O NOAPTE/ DEUX JOURS, UNE NUIT, r. Luc și Jean-Pierre Dardenne, cu Marion Cotillard în rolul principal, care a fost nominalizată la premiul Oscar pentru interpretarea în acest film, cu premiera în selecția oficială de la Cannes în 2014.

O tânără soție și mamă lucrează într-fabrică, dar este nevoită să ia o pauza de la locul de muncă. În timpul absenței sale, colegii ei își dau seama că pot acoperi orele ei de lucru lucrând puţin mai mult.

Pentru aceasta, conducerea fabricii le propune un bonus de 1000 euro pentru toţi lucrătorii, dacă vor fi de acord ca postul Sandrei să fie desfiinţat.

Previous Story

Brasov: Muzeul de Istorie vrea 600.000 de euro dar nu este in stare sa organizeze o expozitie nationala sau internationala. Cand ai fost ultima oara la Muzeul de Istorie? Ti-a placut?

Next Story

Brasov: Spitalul TBC de la Stejaris va fi mutat in mijlocul orasului, la Marzescu. Crezi ca este bine?