PERCHEZITII la Primaria Brasov: George Scripcaru cercetat pentru infractiuni de coruptie!

Last Updated on iunie 29, 2015 Procurorii DNA fac percheziții la primăria Brașov, dar și la locuința primarului, informeză B1 TV. În primărie, acestea au loc atât în biroul edilului, dar și la secretariat ori în alte birouri.

Se pare că implicați ar fi mai mulți funcționari publici. Există suspiciuni de abuz în serviciu cu privire la încheierea unor contracte de prestări servicii sau contracte de vânzare cumpărare.

În perioada 2010 – 2011, reprezentanții CET SA au avut, în asociere cu primăria, contracte cu încălcarea normelor legale. Prejudiciul se ridică la un milion de euro.

lllll

Comunicat DNA:

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Brașov, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2010-2015.

În cursul zilei de 29 iunie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 20 locații situate în județul Brașov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Previous Story

Brasov. PERCHEZITII la Primarie! George Scripcaru in vizorul procurorilor DNA! Crezi ca va fi retinut astazi?

Next Story

Accident Brasov: Copil de doi ani in stare grava si trei adulti raniti, intr-un accident langa Sînpetru