Brasov: Mall-ul Coresi organizeaza Festivalul Traditiilor. Vezi aici programul evenimentelor:

Last Updated on iunie 23, 2015 La Coresi, stim cat de important este sa fim moderni pretuind trecutul si sa privim cu ambitie spre viitor, mandri de mostenirea noastra culturala! De aceea, saptamana care vine este dedicata mai mult ca niciodata traditiilor romanesti, talentelor locale si patrimoniului Brasovului.

Incepem asadar Sarbatoarea Traditiilor de inceput de vara inca de miercuri, 24 iunie, de Sanziene, cand gazduim Gala Masterclass de interpretare muzicala organizata de Scoala Populara de Arte si Meserii Tiberiu Brediceanu Brasov! Invitata speciala a spectacolului este actrita si cantareata Oana Sirbu, membra a juriului. Te asteptam incepand cu ora 16:30 la scena din Piata cu Copaci, la o sesiune de autografe cu Oana Sirbu si continuam cu un spectacol pe care nu trebuie sa-l ratezi.

Sambata, 27 iunie, Trupa Devas aduce un spectacol incantator si inedit pe scena Coresi! Incepand cu ora 19:00, pregateste-te pentru un concert adevarat de muzica – electronic simfonica!

In acordurile muzicii Devas se ascund secvente din muzica clasica ce fuzioneaza cu traditiile lumii (orientale, latine, café concert, dar mai ales romanesti), mixate intr-un stil modern si original.

Si, pentru ca bucuria sarbatorii romanesti ne cuprinde, te poftim sa ne vizitezi duminica, 28 iunie, imbracat in costum popular si sa te lasi dus in pasi de dans traditional romanesc intr-o Hora a Bucuriei, a Mandriei si a Poftei de Viata!

Te premiem daca esti cel mai aratos, cel mai autentic si cel mai fericit sa porti un costum popular romanesc!

De vineri pana duminica, artistii mestesugari ai Asociatiei Creatorilor de Arta Traditionala si Contemporana Brasov si ai Asociatiei Firul Intors te asteapta la Sezatoare cu activitati gratuite de pictura pe sticla, pe lemn, ceramica si creatie etnografica, chiar daca esti incepator sau ceva mai priceput!

Previous Story

Brasov: Noaptea magica de Sanziene la Sirnea. Vezi programul Evenimentului

Next Story

Amintiri Din Brasov, 1930: „Senzational! Filmul vorbitor ‘Potopul lui Noe’ va rula de astazi”