Brasov: Controlul OPC la un restaurant de pe Republicii s-a lasat cu scandal. Comisarii si ziaristii au fost amenintati si bruscati de patron. A fost nevoie de interventia Politiei

Last Updated on iunie 15, 2015 Comisarii şi ziariştii au fost ameninţaţi şi bruscaţi de patronul unui local de pe Republicii.

Angajaţii localului le-au sustras documentele comisarilor

În urma unui control ITM, inspectorii au descoperit la restaurantul braşovean de pe Strada Republicii mai multe nereguli care ţineau de Protecţia Consumatorului. Când s-au prezentat să efectueteze controlul solicitat de ITM, comisarii OPC şi presa au fost ameninţaţi cu bătaia de patronul restaurantului.

 

„Administratorul acestei societăţi a crezut de cuviinţă că este mai bine să ne ameninţe, să ne spună că ne dă cu scaunul în cap şi să nu ne permită accesul, mai mult decât atât, să ne şi sustragă cu forţa documentele pe care noi le-am întocmit, probabil pentru a ascunde şi a masca nereguli pe care le are în acest local”, a precizat astăzi, Sorin Susanu, comisar şef al CRPC Braşov, citat de rttbrasov.ro.

sss

A fost nevoie de intervenţia Poliţiei

Oamenii legii au stat preţ de câteva minute în restaurant, după care au plecat la sediu împreună cu patronul. Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au precizat că au aplicat o amendă de 1.000 de lei pentru că nu existau datele identificare a firmei şi încă 15.000 de lei pentru obstrucţionarea controlului. Inspectorul şef va depune şi o plângere penală pentru ultraj, deoarece patronul restaurantului i-ar fi ameninţat cu un scaun. Restaurantul este foarte căutat de turişti iar patronul acestuia mai are şi o casă de schimb valutar lângă local.

Previous Story

Accident Brasov: O femeie a fost lovita grav pe zebra de un sofer student

Next Story

Brasov: O noua premiera medicala la Spitalul Sf . Constantin