Braşov Autentic Fest in Parcul Lacul Noua. Fly Project, Proconsul, Aurel Tamas si multi altii vor canta la eveniment

Last Updated on iunie 24, 2015 Vineri, 26 iunie, în Parcul Lacul Noua din Brașov se dă startul unei petreceri autentic românești.

Organizatorii au pregătit în fiecare zi a festivalului zeci de surprize atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Pe copii îi aștepteaptă zilnic:

  • cel mai animat parc de distracții cu topogane gonflabile și bile pe apă,
  • concursuri cu hidrobicicletele,
  • kinder disco dar și plimbări cu poneii și ateliere de creație în aer liber.

Organizatorii vor pregăti sâmbătă, dis de dimineață un show culinar ce va consta într-un rotisor gigant pe care se vor pregăti berbecuți dupa o rețetă tradițională de la stână, serviți apoi spre degustare trecătorilor și participanților din Parcul Lacul Noua.

Zeci de producători şi meşteri populari iscusiţi, veniți atât din frumoasa zonă a Brașovului cât și din alte colţuri ale ţării, vă aşteaptă în Parcul Lacul Noua, cu produse pe alese. Vă puteţi înfrupta din grătare aromate, bulz tradiţional, pregătit de cele mai iscusite gospodine, grătare, mititei, frigărui şi fripturi. Toate aceste bunătăţi vor fi stropite cu bere Ciucaș… din belşug!

În plus, comercianţii vă vor oferi cele mai originale cadouri, decoraţiuni și obiecte de artizanat, realizate de către artişti handmade, dar şi dulciuri variate (turtă dulce, kurtos kalacs, îngheţată, siropuri şi dulceţuri, toate, pregătite în casă).

Iar, pentru ca petrecerea sa fie completă, vom aduce la festival muzică pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele:

VINERI 26 IUNIE

– Formația Rapsodia
– Formația Pacific
– DJ Alex Modoi
– DJ Cosmin
– FLY PROJECT

 SÂMBĂTĂ 27 IUNIE

– Formația Rozmarin
– Trupa 6
– PROCONSUL

 DUMINICĂ 28 IUNIE

– Formația Floare de Colț
– Formația Atomic
– Aurel Tămaș

 INTRARE LIBERĂ!

Previous Story

Amintiri din Brasov 1930: Incorporare obligatorie. „Cei ce nu se vor prezenta la timp, vor fi dati judecatii, sufe­rind consecintele legei”

Next Story

Accident Brasov: Impact dur intre doua autoturisme. O masina derapase