Apple neaga zvonul privind renuntarea la o investitie in Brasov din cauza infrastructurii

Last Updated on iunie 25, 2015

Compania Apple a negat zvonul privind renunțarea la o investiție în România din cauza infrastructurii spunând că  nu au intenționat niciodată să facă vreo investiție în țara noastră.

Acum câteva zile Silviu Savin, partener Ascenta Managemen, administrator Coresi Business Park, a declarat că gigantul Apple ar fi renunțat la o investiție în Brașov după ce vicepreședintele companiei a făcut șapte ore cu mașina de la București la Brașov.

“Va multumim ca ati luat legatura cu Apple. Nu am o declaratie oficiala sau un comentariu pe care sa il pot atribui cuiva, insa va pot spune ca, aparent, aceste zvonuri sunt lipsite de substanta”, a declarat Tanya Ridd, un reprezentant al Biroului de presa al Apple, la solicitarea ziare.com

Silviu Savin, partener Ascenta Management si administrator Coresi Business Park a declarat, la ZF Live, ca Apple ar fi vrut sa vina la Brasov, in 2008-2009, printr-un chirias al Coresi, unde ar fi urmat sa fie deschis un centru pentru suport si back-office, insa a lasat balta aceste planuri din cauza drumurilor proaste.

Silviu Savin a dat si mai multe detalii, spunand ca in perioada in care vicepresedintele Apple ar fi condus de la Bucuresti la Brasov se lucra la centura Ploiesti, iar in ziua respectiva a mai fost si un accident rutier in apropiere de Campina.

Previous Story

Zoo Brasov va avea un urs panda rosu, primul din România

Next Story

This is Brasov! Vezi cel mai tare Video cu Brasov si da mai departe :)