Un austriac promoveaza Brasovul. „Trebuie povestit ce bogata este aceasta tara si ce personalitati sunt din România”

Last Updated on mai 4, 2015

Împreună cu Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului, jurnalistul Bernhard Moestl, care locuiește în Brașov de patru ani, a pus la cale un proiect în care turiştii din Elveţia, Austria şi Germania beneficiază de trasee la pas prin Braşovul Vechi, excursii însoţite de cursuri de fotografie şi cazare la preţ redus.

Cunoscuţii jurnalistului cred despre România că este o ţară săracă. Odată ajunşi la Braşov, îşi schimbă însă părerea şi îşi doresc să revină. Atragerea turiştilor este posibilă numai prin promovarea făcută de românii cunoscuţi la nivel internaţional, crede neamţul mutat sub Tâmpa.

„Oamenii spun că nu s-au gândit niciodată să viziteze România, pentru că nu ştiu mai nimic despre această ţară. Trebuie povestit ce bogată este această ţară şi ce personalităţi sunt din România”, a precizat astăzi, jurnalistul Bernhard Moestl, iniţiatorul proiectului, citat de rttbrasov.ro

Unităţile hoteliere care se vor alătura proiectului vor oferi un discount de 25 %. Pentru traseele foto, în care turiştii învaţă cum să fotografieze obiectivele turistice pe care le vizitează, tariful ajunge la 25 de euro/persoană. Pentru excursiile organizate de iniţiatorii programului „Braşov-walks”, vizitatorii vor plăti 12 euro.

Previous Story

Brasov: Un pui de urs, un ied si trei ponei, cei mai mici locatari ai Grădinii Zoologice. Vezi aici Galerie Foto:

Next Story

Brasov: Saptamana Comediei, 11-17 mai. Vezi aici programul pieselor de teatru: