Brasov: Piata Sfatului va deveni pentru o zi „Taramul Minunilor”

Last Updated on mai 6, 2015

De Ziua Internaţională a Copilului, Piața Sfatului din Brașov va deveni un „Tărâm al Minunilor”. La eveniment, ajuns la cea dea zecea ediție, vor fi momente artistice, muzică şi voie bună, cu ateliere de creaţie, concursuri şi premii fabuloase.

Sub sloganul „Distracţie garantată pentru copilul tău şi pentru copilul din tine”, Fundaţia „Transilvania Expres” şi Asociaţia „Viva La Musica” le pregătesc copiilor de toate vârstele surprize, jocuri, distracție şi multepremii.

Momentele artistice vor fi asigurate de Spectacolul-maraton „Vivat Copilăria”, ajuns la a XIV-a ediţie, în cadrul căruia copii din majoritatea unităţilor de învăţământ braşovene, şcoli gimnaziale şi licee, vor performa alături de artiști cunoscuți din Braşov, anunță mytex.ro.

Este un eveniment dedicat Zilei Internaţionale a Copilului, care a adunat pe scenă, în aceşti ani, pe cei mai talentaţi dintre cei talentaţi. Mii de copii cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani au evoluat aici. „Vivat Copilăria” a fost şi va rămâne o rampă de lansare pentru micuţii artişti ce se află în şcolile braşovene.

Previous Story

Brasov: Nu avem Aeroport dar vom avea „duty free”?! Zona libera, pe modelul Antalya, langa Aeroportul de la Ghimbav

Next Story

Brasov: Unul dintre directorii de la Samsung pleaca la Allview