Brasov: Individul care a aruncat gunoaie in Schei, pus sa faca curatenie

Last Updated on mai 29, 2015 Reprezentanţii Comisariatului Judeţean Braşov al Gărzii de Mediu l-au obligat pe individul care a fost prins în flagrant şi fotografiat în timp ce arunca saci cu deşeuri în râpa de la Podul Dracului să strângă mizeria pe care a lăsat-o acolo, dar l-au şi amendat. Bărbatul a trebuit să „recupereze” sacii cu deşeuri şi să îi predea unui operator autorizat.

Acesta a fost fotografiat vinerea trecută de către o braşoveancă, care a postat fotografiile pe reţelele de socializare, transmiţându-le de asemenea, şi autorităţilor, tocmai pentru a lua măsurile care se impun.

llll

Cum în zonă erau însă şi alte gunoaie, Garda de Mediu a cerut Primăriei să ia măsuri pentru salubrizarea întregii zone, anunta bzb.ro. Totodată, bărbatul a fost amendat şi de Poliţia Locală, numai că aceasta nu poate aplica în astfel de cazuri decât sancţiuni contravenţionale de până la o mie de lei, în conformitate cu Regulamentul de Salubritate al Braşovului.

Consiliul Local Braşov va lua însă în discuţie, în perioada următoare, majorarea amenzilor care pot fi aplicate celor care îşi aruncă gunoiul anapoda până la valoarea maximă prevăzută de lege.

De asemenea, reprezentanţii Primăriei au anunţat că vor reîngrădi perimetrul, ţinând cont că gardul a fost distrus, tocmai pentru ca să nu se mai arunce gunoaie în acea zonă.

Previous Story

FC Brasov acuzata de blat in ultimul meci! ar fi primit 50.000 de euro

Next Story

Primaria Brasov doreste sa preia Cetatuia gratis de la Aro Palas. „Ar trebui sa fie preluata de noi cu valoare zero pentru ca Brasovul a contribuit de-a lungul anilor la acest imobil si nu ar fi corect ca noi sa platim o suma considerabila”