Brasov: Festivalul „Un’te duci tu mielule?” la Bran, in acest weekend.

Last Updated on mai 30, 2015 Festivalul „Un’te duci tu mielule?” a devenit o tradiţie la Bran şi atrage în fiecare an mii de turişti. În cadrul evenimentului, sâmbătă şi duminică vor avea loc expoziţii culinare, dar şi concursuri între gospodari.

Sâmbătă şi duminică, 30 şi 31 mai, braşovenii şi turiştii care vor veni la Braşov  vor putea vedea o expoziţie cu degustare de produse tradiţionale, vor asista la vopsitul şi încondeiatul ouălor pentru ziua de Rusalii, frământatul şi copul cozonacului, pâinii, precum şi a plăcintei baciului. Nu vor lipsi nici berbecuţii la proţap.

bbbrr
foto: mytex.ro

Festivalul „Un’te duci tu mielule?” a devenit o tradiţie la Bran.  Pe tot parcursul weekend-lui bucătarii vor găti preparate tradiţionale la ceaun (taur, berbecuţ), miel la proţap  şi bineînţeles bulzul de Bran făcut pe jar, anunta adevarul.ro.

Turiştii îşi vor putea cumpăra şi miere, gemuri şi prăjituri de casă, dar şi brânză sau pastramă de oaie. Va putea fi vizitată şi o expoziţie cu vânzare de articole artizanele hand-made.

Previous Story

Brasov: Un hotelier din Poiana cauta 55 de angjati

Next Story

Brasov: „Caravana Artei si Mestesugului” in Piata Sfatului, in acest weekend