Brasov: Copiii intra GRATUIT la Zoo, de 1 Iunie. „Face-painting, petrecere, ateliere creative si jocurile copilariei, in zonele de agrement”

Last Updated on mai 27, 2015 Grădina Zoologică îşi deschide porţile pentru copii de 1 iunie. De ziua lor, cei mici vor avea intrarea gratuită şi un program special conceput pentru ei de Asociaţia „Prietenii Grădinii Zoologice Braşov“ şi de conducerea instituţiei.

„Vrem să le facem copiilor un cadou de 1 Iunie, de aceea am pregătit o serie de evenimente dedicate lor. Astfel, le vom oferi intrarea gratuită la Grădina Zoologică, face-painting, petrecere, ateliere creative şi jocurile copilăriei, în zonele de agrement de la Zoo. Vor fi delimitate mai multe spaţii, în funcţie de opţiunile fiecărui copil. Vom avea, astfel, aleea desenelor, aleea activităţilor copilăriei şi aleea jocurilor copilăriei“, a spus viceprimarul Ciprian Bucur.

Vor avea gratuitate la Zoo toţi copiii cu vîrste sub 14 ani, anunta Monitorul Expres. Ei vor putea alege face-painting-ul realizat de două persoane de la Partynation sau desenele pe asfalt, pe care le vor regăsi pe Aleea desenelor copilăriei.

De asemenea, vor putea deveni mici „meşteşugari“ optînd pentru ateliere de creaţie cu cuilling, hîrtie creponată, decupaje şi ansambluri. Iar pe Aleea jocurilor copilăriei vor putea juca la şotron sau alte jocuri interactive, alături de voluntari.

Asociaţia „Prietenii Grădinii Zoologice“ a conceput programul special pentru copii şi va întreţine atmosfera împreună cu nouă persoane de la agenţia Partynation şi 15 voluntari de la Universitatea Transilvania. Cheltuielile pentru acest program vor fi acoperite de Asociaţie, din sponsorizările atrase pînă acum.

Previous Story

Brasov: Numar record de turisti la Cetatea Rupea

Next Story

Brasov: George Scripcaru va alerga la Maratonul International, sustinand cauza caritabila!