Brasov: Constructia Mall-ului de la Hidromecanica va fi inceputa in 2016. Vezi cand va fi inaugurat:

Last Updated on mai 27, 2015 AFI Europe, compania care detine AFI Palace Cotroceni, mall care are o suprafata inchiriabila cu 82.000 mp de spatii de retail, are in plan o noua extindere a centrului comercial, urmand sa ajunga pana la jumatatea anului viitor la o suprafata de circa 90.000 mp inchiriabili.

De asemenea, compania lucreaza in prezent la concept pentru mallul din Brasov, proiect pe care intentioneaza sa-l inceapa la in primele luni din 2016.

nnn

In ceea ce priveste proiectul din Brasov, Vizel spune ca in prezent este in faza de concept si in paralel se negociaza cu chiriasii “care vor asigura fundatia mixului din noul mall”. Managerul diviziei de Shopping Centers a AFI Europe spune ca majoritatea discutiilor sunt avansate, in multe cazuri ajungandu-se la un acord de principiu si chiar au inceput pregatirea contractelor.

Cel mai probabil, compania va demara constructia in Brasov, pe terenul de la Hidromecanica, la inceputul lui 2016, iar finalizarea va avea loc in 2017, inainte de Craciun. “Acestea sunt tintele noastre. Depinde si de procesul de avizare. Exista deja un PUZ pentru teren, care mai trebuie doar modificat”, spune managerul citat de wall-street.ro.

Israel Vizel este increzator in proiectul din Brasov, unde s-a deschis deja un centru comercial mare Coresi pe fosta platfoma Tractorul, atat ca urmare a pozitionarii terenului, care se afla in centrul orasului, cat si ca urmare a feedbackului pozitiv din piata legat de acest proiect.

“Nu poti merge spre sau pleca din centrul orasului fara sa treci pe langa proiectul nostru. De asemenea, luam de asemenea in considerare ca este un oras turistic”, spune Vizel. AFI Europe a incheiat un acord preliminar pentru achizitia terenului detinut de retailerul Cora in Centrul Civic al Brasovului la inceputul acestui an.

Previous Story

Brasov: Controale la taxiurile din Gara. Cativa taximetristi si-au abandonat masinile

Next Story

Consiliul Judetean ascunde datele pentru Aeroportul Brasov. Nu se stie exact ce lucrari s-au executat si cati bani s-au investit pana acum.