Brasov: Cei mai celebri ursi din Marea Britanie sunt noii locatari de la Libearty Zarnesti

Last Updated on mai 25, 2015 Cei doi urşi au fost fabricaţi de cel mai mare proprietar de case de pariuri, William Hill, în onoarea celui de-al doilea copil pe care-l aştepta Kate, Ducesa de Cambridge. Mai mult de două luni a lucrat echipa de sculptori să îi realizeze.

Urşii au făcut turul Londrei, au vizitat Buckingham Palace, Parlamentul, Kensington Palace şi St.Mary’s Hospital, unde s-au născut cei doi moştenitori ai Casei Regale, anunta rttbrasov.ro.

Primul Muzeu European de urşi de jucărie

Ei au devenit în prezent locatari ai Sanctuarului de urşi Libearty Zărneşti şi sunt primii dintr-o colecţie de urşi care vor fi expuşi vizitatorilor în primul Muzeu European de urşi de jucărie, care se va deschide în Rezervaţia Libearty.

Urşii nu au putut fi introduşi pe uşa sediului Asociaţiei “Milioane de Prieteni”, motiv pentru care angajaţii au încercat să îi introducă pe fereastră. Nici aceasta nu era suficient de largă, aşa că a fost deteriorată când urşii de pluş au forţat intrarea.

Jucăriile de pluş au fost extrem de utile caselor de pariuri până la naşterea Prinţesei de Cambridge, după care au ajuns într-un depozit.

Asociaţia Mondială de Protecţia Animalelor i-a recuperat şi i-a donat Asociaţiei “Milioane de Prieteni”. În luna octombrie, când se vor împlini zece ani de la înfiinţarea Asociaţiei “Milioane de Prieteni”, ar putea avea loc ceremonia de deschidere a muzeului. Cel mai probabil – chiar dacă nu vor fi toate exemplarele prezente – în toamnă vom putea admira la acest muzeu şi primii ursuleţi de jucărie, fabricaţi din cârpă.

La inaugurarea muzeului vor fi invitaţi la Braşov Alteţele Lor Regale, Prinţul William şi Prinţesa Kate de Cambridge.

Previous Story

Brasov: De data asta, un comentator tv a patit-o cu taximetristii din Gara. Brasovenii comenteaza si intreaba: Au voie taximetristii sa negocieze tariful cursei ca la piata sau trebuie sa porneasca aparatul de taxat? Au voie taximetristii sa refuze curse?

Next Story

Brasov: Barbatul care a aruncat gunoaie in zona „Podul Dracului” din Schei a fost prins. Risca o amenda de 1.000 de lei