Un brasovean de doar 23 de ani a deschis un restaurant Subway in Mall-ul Coresi

Last Updated on aprilie 7, 2015 Subway se extinde prin deschiderea unui nou restaurant in Brasov, in zona dedicata restaurantelor din centrul comercial Coresi Shopping Resort. Antreprenorul care a cumparat franciza Subway are doar 23 de ani si se numeste Tiberiu Vincze.

“Proprietarul francizei este un antreprenor in varsta de doar 23 de ani, ce a studiat in Marea Britanie, perioada in care a descoperit modelul de business Subway”, anunta reprezentantii lantului de restaurante de tip fast-food.

Subway-ul din Coresi are o echipa formata din 15 angajati si are in target cei peste 270.000 de locuitori ai Brasovului.

Subway ajunge astfel la 24 de unitati in Romania, iar Brasovul este al 3-lea oras adaugat pe harta Subway, anunta wall-street.ro.

„Suntem foarte incantati de deschiderea restaurantului din Brasov. Aceasta initiativa a unui tanar antreprenor ne asigura de intregul sau angajament si suntem convinsi ca aceasta deschidere va marca inca un succes pentru Subway in 2015.

Estimam ca 2015 va fi un an foarte important pentru expansiunea si consolidarea retelei Subway in Romania. Acest ritm de expansiune se datoreaza faptului ca ramanem fideli misiunii noastre de a oferi o larga varietate de sandwich-uri mereu proaspete si delicioase,” a afirmat Fabiola Rios de Gallegos, Marketing Manager Subway CEE si zona Mediteraneana.

Previous Story

Pastele pe schiuri in Poiana Brasov. Starea zapezii este buna si aproape toate partiile sunt deschise

Next Story

Brasov: Ursul care a speriat Sibiul va ajunge in rezervatia de la Zarnesti