Brasov: Elevele disparute, in continuare cautate de politie. Martor: “Urmau sa se intalneasca cu cineva la Bucuresti”

Last Updated on aprilie 22, 2015 Politia este in alerta dupa ce o eleva de 15 ani din Brasov a disparut acum doua zile de acasa impreuna cu o prietena. Fetele au telefoanele inchise, iar pentru ca mama uneia a postat un mesaj pe Facebook, un martor le-ar fi recunoscut.

A dat informatii pretioase pentru ancheta si a anuntat ca ambele sunt in viata. Periculos este ca adolescentele au fost vazute ultima data in Gara de Nord, unde s-ar fi intalnit cu un necunoscut.

Luni dimineata, Lavinia a plecat la scoala, si, ca de obicei, si-a imbratisat mama la plecare, anunta stirileprotv.ro. Nimic nu parea in neregula.

Daniela Achim, mama Laviniei: “Nu mi-a lipsit de acasa, nu s-a dus la chefuri, nu am vazut-o cu un baiat, era inca un copil.”

sasasa

Cand a vazut ca trec prea multe ore si ea nu vine acasa de la scoala, a sunat-o, dar telefonul adolescentei era inchis. De la liceu a aflat femeia ca fata ei nici n-a trecut pe la cursuri, iar alaturi de ea a mai lipsit o colega, cu care se imprietenise recent.

Daniela Achim: “Eu o simt ca este speriata, cred ca este speriata, cred ca si a dat seama ca a facut o greseala, nu stiu de ce nu se intoarce...”

Speriata, mama Laviniei a depus la politie reclamatie de disparitie si, totodata, a postat pe Facebook un mesaj, in care cere ajutor. Un tanar din Covasna a recunoscut-o pe adolescenta in fotografie si a luat legatura cu familia. S-au intalnit intr-un tren care mergea spre Bucuresti.

Martor: “Am auzit si discutie intre ele legat de faptul ca ar fi plecat de acasa. Spuneau ca vor sa isi cumpere cartele noi de telefon. Cred ca urmau sa se intalneasca cu cineva din Bucuresti. La un moment dat, au spus ca ajung in Gara si sa le astepte.”

Daniela Achim: “Vino acasa, Lavinia, nu patesti nimic. Nu are nicio protectie si nu cunoaste pe nimeni, asta ma sperie. Va rog, cine a vazut-o, anuntati Politia.”

Parintii celor doua fete au anuntat disparitia lor, iar politistii au inceput cautarile si in Capitala, pentru ca ultima data adolescentele au fost vazute in Gara de Nord.

La data disparitiei, Lavinia purta o geaca rosie, blugi albastru inchis, pantofi sport albi si o geanta neagra. Cine are detalii despre ea este rugat sa sune la 112. Politistii o cauta si pe colega ei de clasa cu care se presupune ca a disparut.

Potrivit Transilvania Expres, mama celei de-a doua adolescente a postat și distribuit și ea pe Facebook o poză cu fata , omițând însă să spună că e fiica sa:

„Această fată a dispărut. Vă adresez rugămintea celor ce au văzut să se adreseze la cea mai apropiată secție de poliție. Numele fetei este Nicoleta Roxana, este dispărută cu o altă colegă, au dispărut astăzi 20.04.2015. Vă mulțumesc. Dacă o vedeți, vă rog sunați la numărul de telefon 0763174333”.

Previous Story

Brasov: Piramida de carti la mall-ul Coresi. Brasovenii sunt asteptati sa doneze volume pentru nevoiasi

Next Story

Drum blocat intre Brasov si Cristian din cauza unui accident grav.