Brasov: O americanca a fost jefuita in Piata Sfatului. Paguba a fost recuperata de un politist in timpul liber

Last Updated on aprilie 27, 2015 Zilele trecute, o americancă a fost jefuită la Braşov. Salvarea americancei a fost un poliţist care era în timpul liber. Poliţistul mergea pe strada Mureşenilor, când a observat, pe o bancă din zona fântânii arteziene din Piaţa Sfatului, două persoane de sex masculin şi una de sex feminin, cunoscute cu   activităţi  infracţionale pe linia furturilor din buzunare.

“Poliţistul a sesizat apoi  cum cei trei, profitând de neatenţia unei persoane de sex feminin, i-au sustras o borsetă, după care au plecat  pe strada George Bariţiu“, a povestit cms. şef Liviu Naghi, întreaga păţanie.

Omul legii a plecat în urmărirea celor trei, iar în parcarea amenajată de lângă Maternitatea Braşov, cu ajutorul unui braşovean, i-a reţinut până la sosirea unei patrule de la Secţia 1 Poliţie Braşov, anunta adevarul.ro.

Borseta conţinea suma de 157 dolari americani, mai multe carduri bancare şi documente de identitate,a fost recuperată de poliţişti şi predată victimei. Suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti şi prezentaţi  Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, care a dispus cercetarea lor în stare de libertate, sub control judiciar, pentru comiterea infracţiunii de furt.

Previous Story

Brasov: Incendiu la Pietrele lui Solomon

Next Story

Brasov. Alte promisiuni PSD pentru constructia Aeroportului: In 3 saptamani, problema terenului aeroportului s-ar putea clarifica