Raliul doamnelor, de 8 Martie, la Brasov

Last Updated on martie 6, 2015

Asociaţia Judeţeană de Automobilism Sportiv Braşov invită toate doamnele care au permis de conducere şi îndemânare la volan să se întreacă în Tess Women Rally. Doamnele curajoase sunt invitate să petreacă Ziua Femeii într-un mod inedit şi plin de adrenalină.

Femeile care au permis de conducere sunt invitate la Tess Woman Rally, care se va desfăşura la sediului companiei Tess din Ghimbav. Înscrierea în competiţie este gratuită, iar doamnele vor trebui să parcurgă cât mai rapid un traseul cu jaloane care le va solicita la maxim îndemânarea.

Competiţia este destinată automobilelor de serie largă, fără modificări specifice întrecerilor de îndemânare, iar participantele vor fi impărţite în patru grupe, în funcţie de gabaritul automobilului cu care participă la concurs. (sursa: adevarul.ro)

Cele mai rapide participante vor fi răsplătite cu premii speciale, oferite de partenerii Tess Women Rally, iar dintre câştigătoarele de grupă, cea mai tehnică participantă va primi un premiu special. Titlul de cea mai tehnică participant va fi decis de un juriu alcătuiţi din piloţi din Campionatul Naţional de Raliuri.

Previous Story

Amintiri din Brasov: Hotelul Carpati/Aro, anii ’50 :)

Next Story

Brasovul, primul oras din Transilvania unde a fost proiectat un film, in 1896, la doar un an de la premiera mondiala de la Paris