Maine incepe „Brasov Wedding Days”

Last Updated on februarie 12, 2015 În acest weekend, la Braşov Bussines Park va avea loc cea de-a doua ediţie a „Braşov Wedding Days”, prilej cu care tinerii aflaţi în pragul nunţii, şi nu numai, vor putea găsi rochii de mireasă, ţinute pentru miri, încălţăminte, artă floristică, bijuterii, artă fotografică şi videografică, dar şi alte detalii legate de „ziua cea mare”.

Organizatorii consideră că prima ediţie a fost un real succes şi speră ca în acest an evenimentul să se înscrie în aceleaşi coordonate.

 

Astfel, dacă în 2014 au fost înregistrat un număr de 3.523 de vizitatori, în acest an se speră ca numărul de bilete vândute să ajungă la 5.000.

„Faptul că «Braşov Wedding Days», va debuta de Valentine’s Day, ne obligă să venim cu o serie de activităţi şi programe artistice speciale”, au declarat organizatorii citati de bzb.ro

Astfel, de mâine până duminică, vizitatorii vor putea afla totul despre nuntă şi vor putea asista la prezentări de modă, demonstraţii de artă culinară, artă floristică, artă fotografică, make-up şi hair styling, sau momente artistice. În baza biletului de intrare, care va costa 7,5 lei, se va putea participa la „Tombola vizitatorului”, care va avea loc în fiecare zi a evenimentului.

Previous Story

Rhythm Of The Dance la Brasov, la sala Patria

Next Story

Amintiri din Brasov: Piata Sfatului, anii ’80