Loredana ajunge si la Brasov cu „Reveria“

Last Updated on ianuarie 22, 2015

Loredana va susţine turneul „Reveria“, care va cuprinde 16 concerte, în 14 oraşe din România, precum şi în Chişinău, în perioada 23 februarie – 15 martie, după ce, în anii trecuţi, şi-a încîntat fanii în turneele naţionale „Dragoste“ şi „Magic“.

ssss

„Pornim din nou în turneu!!! Al treilea turneu consecutiv pentru toţi fanii mei din toată ţara!! «Reveria» va călători prin toată România şi la Chişinău, începînd cu 23 februarie pînă pe 15 martie! Voi fi alături de banda mea Agurida, de dansatori şi invitaţi speciali în cea mai tare producţie artistică a anului – «Reveria»!!! Un spectacol unic şi irepetabil! De abia aştept să ne întîlnim! Voi veni la voi acasă, aşa că rezervaţi-vă locul din timp!“, a declarat Loredana, potrivit monitorulexpres.ro

Show-ul „Reveria“, pe care Loredana l-a susţinut pe 25 şi 26 octombrie 2014, la Sala Palatului, a uimit din nou fanii şi presa de specialitate.

Astfel că, Loredana le oferă şi în acest an românilor care nu au ajuns la Sala Palatului un show de talie internaţională. Turneul „Reveria“ ajunge la Braşov pe 10 martie.

Concertul are loc la Teatrul Dramatic „Sică Alexandrescu“.

Toate concertele vor începe la ora 19.30. Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacole şi online, pe vandbilete.ro. bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro, blt.ro.

Preţul unui bilet, în funcţie de categorie, este cuprins între 60 de lei şi 100 de lei.

Previous Story

Amintiri din Brasov: Hotel Sport din Poiana Brasov, anii ’80

Next Story

(Video) Va asteptam la Cheile Gradistei sa va relaxati si sa va bucurati de minunatele imprejurimi !”