Brasov: Modernizarea Gradinii Zoologice a meritat banii. 80.000 de vizitatori in 3 luni

Last Updated on ianuarie 13, 2015

Zoo Braşov a avut în doar trei luni încasări de 470.000 de lei şi nu mai puţin de 80.000 de vizitatori în doar trei luni, din octombrie şi până în decembrie 2014.

ttwtwtw

Anul acesta la Zoo Braşov se vor face angajări şi se vor aduce noi animale. În plan este şi finalizarea planetariului de la intrarea în parcul zoologic. Dacă înainte de închiderea pentru renovare, Zoo Braşov avea puţin peste 100.000 de vizitatori pe an, acum în ultimele trei luni ale anului 2014 a avut 80.000 de vizitatori.

Cifrele vor fi şi mai mari anul acesta având în vedere că Zoo va fi deschis şi în sezonul cald. În 2014 a putut fi vizitată din octombrie şi până în decembrie, anunta adevarul.ro.

Noutăţile anului 2015 la Zoo vor fi plimbările cu ponei, dar şi posibilitatea a vedea cei mai veninoşi şerpi din lume. Primăria va amenaja luna aceasta un manej, care îi va găzdui pe cei cinci ponei care îi vor plimba pe cei mici.

Până la finele lui ianuarie va fi gata şi pavilionul destinat reptilelor, păsărilor exotice şi şerpilor. Se vor achiziţiona şi câteva specii noi, atracţiile principale fiind o anaconda şi o cobră regală, cea mai venisoasă speciel din lume.

Vor fi aduşi şi doi aligatori din specia caiman. Clădirea specială este o premieră şi va adăposti 50 de specii de păsări exotice şi reptile.

Previous Story

Buna dimineata din Poiana Brasov, marti 13 ianuarie 2015

Next Story

Cel mai mare strat de zapada din Romania: 1,72 metri, la Balea Lac