In Poiana Brasov va fi construit un Centru de informare turistica

Last Updated on decembrie 10, 2014

Primarul Braşovului, George Scripcaru, a anunţat ieri că în cursul acestei săptămâni va fi emis ordinul de începere a lucrărilor la Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică (CNPIT) din Poiana Braşov.

dwdw
foto: serviciifotografie.ro

Centrul din Poiană va fi amenajat în zona terminalului RAT din staţiune. Clădirea va fi din lemn şi va fi compusă dintr-un spaţiu pentru standuri cu suprafaţa de 10 mp, unul de informare şi spaţii anexe, anunta Transilvania Epres. Proiectul mai presupune dotarea cu mobilier specific, echipamente IT şi amenajări exterioare.
În prima etapă, a afirmat primarul, componentele vor fi confecţionate în ateliere, iar când vremea va permite, acestea vor fi asamblate.

Baze de date şi site de prezentare

Pe lângă realizarea acestui imobil, proiectul mai presupune crearea unei baze de date şi a unui site de promovare şi informare, acestea fiind conectate la sistemul naţional integrat.  În centrul din Poiană turiştii vor afla informaţii despre servicii de care pot beneficia, dar vor primi şi materiale informative (referitoare la trasee), hărţi sau pliante.
„Acest centru este un obiectiv important pentru implementarea strategiei noastre de dezvoltare a serviciilor oferite turiştilor, dar şi de promovare a Braşovului şi staţiunii.  În ultimii anii ne-am concentrat foarte mult pe dezvoltarea infrastructurii, iar prin realizarea acestui centru, facilităţile existente în Poiana Braşov vor fi cunoscute în toată ţara”, a declarat primarul George Scripcaru.

Previous Story

Brasov: COCA-COLA, surpriza pentru romani de Craciun. “Fa pe cineva fericit” 

Next Story

Brasov: Concert extraordinar la Biserica Neagra – „Ni s-a nascut un Prunc“