Locul: Brasov. Timpul: perfect. Starea: de/din dragoste (Blog Guest)

Last Updated on decembrie 21, 2014

Blog Guest Alex Cretu, alex-cretu.blogspot.ro
Lăsaţi postatul, selfie-urile sau check-in-urile pentru adevăratele trăiri! Sau folosiţi toate acestea ca şi condimente şi nu ca ingrediente principale. Ştiu! Prietenii mi-ar putea spune: tu vorbeşti? Tocmai eu vorbesc, pentru că ştiu ce vorbesc! 🙂 Faceţi ce zice Alex, nu ce face Alex!
Acum ceva timp vă spuneam că Braşovul este oraşul perfect în care să te (re)îndragosteşti. Ei bine, acum este şi momentul!
PS
(foto: Visit Braşov)
Înlocuiţi poza din Piaţa Sfatului cu o plimbare până la faţa locului. Bucuraţi-vă de acest cadru minunat, de moment, iar langă brad, de mână, vă puteţi pune împreună o dorinţă.
P.S.: Voi, cei singurei, dacă îmi ascultaţi sfatul, s-ar putea să găsiţi chiar lângă brad persoana sau dorinţă mult aşteptată.
R
Înlocuiţi check-in-ul din pub-ul favorit de pe Republicii, cu plimbarea pe jos. Nu evitaţi zona Primariei şi a Prefecturii, Parcul Central, str. Mureşenilor, Piaţa Enescu şi dacă aţi îngheţat bine abia acum puteţi intra la un vin fiert, un ceai cald sau la o prăjitură. Ştiu eu câteva locaţii care pot contribui perfect la seara ta minunată. Sunt convins că le ştiţi şi voi.
P.S.: Voi, cei din afara Braşovului, le puteţi descoperi, e chiar mai interesant.
poza-patinoar-olimpia-brasov
Înlocuiţi selfie-ul de acasă sau cel din faţa oglinzii cu cel de pe patinoar. În centrul Braşovului aveţi doua variante, în aer liber, la Olimpia sau la cel de sub Tâmpa. E obigatoriu să mergeţi pe jos până acolo. E prea frumos Braşovul, e prea bun aerul rece de munte.
P.S.: Voi, ce nu ştiţi să patinaţi, îndrăzniţi! O să fie o experienţă de neuitat, şi pentru voi şi pentru ceilalţi de pe patinoar. 🙂
B
Înclocuiţi jocul preferat de pe telefon şi urcaţi pâna la Belvedere. Seara sau noaptea. Instalaţi-vă aplicaţia Sky Map. Identificaţi împreună stelele, alegeţi-vă steaua preferată, iar dacă aveţi norocul să vedeţi şi o stea căzătoare e totul rezolvat. Admiraţi Braşovul de sus, e minunat şi nu plecaţi prea repede, mai poposiţi acolo pentru o poveste adolescentină.
P.S.: Voi, cei ce aveţi rău de înălţime, nu trebuie să coborâţi din maşină. 🙂
C
Şi dacă aţi reuşit să numaraţi toate stelele, e musai să urcaţi şi până la Cetatea Braşovului, pentru verificare. De aici aveţi o altă perspectivă, atât în privinţa Braşovului, cât şi a stelelor, poate chiar şi asupra poveştii.
PB
Şi pentru că aşteptăm zăpada, şi pentru că la un moment dat s-ar putea să vă doriţi şi altceva, aveţi la îndemână şi Poiana Braşov. Din momentul în care ajungi la Cabana Postăvarul ai voie să îţi faci câte selfie-uri vrei, să postezi nenumărate poze sau să îţi dai check-in. E chiar recomandat să faci asta. Abia ne faci şi nouă poftă!
CP
P.S.: Noi toţi, avem totul la îndemână. Tot de noi şi numai de noi depinde dacă reuşim să ne facem sărbatorile mai frumoase.
Previous Story

Video Poiana Brasov: Prima zi de schi din sezonul de iarna 2014-2015

Next Story

Video: Brasovul intr-o alta filmare de exceptie, marca „Visit Brasov”