Brasov: Turistii sunt asteptati la Predeal pentru schi si alte distractii

Last Updated on decembrie 12, 2014

Oficialitățile din Predeal așteaptă un număr mare de turiști încă din acest weekend, chiar dacă deschiderea oficială a sezonului de iarnă va avea loc în 27 decembrie, anunta bzb.ro.

predeal

Condițile de schiat sunt prielnice datorită zăpezii căzute în ultima perioadă dar și datorită tunurilor de zăpadă cu care sunt dotate pârtiile.

Staţiunea Predeal beneficiază de cinci pârtii de schi: Clăbucet, cu grad mediu de dificultate, în lungime de 2100 de metri, Clăbucet Sosire, o pârtie uşoară, în lungime de 800 de metri, Clăbucet Variantă, o pârtie uşoară cu o lungime de 790 de metri, Cocoşul, cu grad de dificultate mediu, în lungime de 2250 de metri şi Subteleferic, o pârtie dificilă, în lungime de 1200 de metri.
Cea mai solicitată pârtie de către turişti este Clăbucet. Aceasta este pârtia în care s-au investit cei mai mulţi bani, dispunând de iluminat nocturn, de instalaţii de produs zăpadă artificială şi de transport pe cablu.
În staţiunea Predeal sunt înregistrate 5200 de locuri de cazare în hoteluri, vile şi pensiuni de două, trei şi patru stele.
Previous Story

Brasov: Stefan Hrusca va canta duminica la Sala Patria

Next Story

Video Brasov: Steluta are nevoie de ajutorul oamenilor. O barza incearca sa treaca iarna cu bine, pe un camp din judet