Brasov: A fost inaugurat locul de joaca aeronautic

Last Updated on decembrie 8, 2014

Primul loc de joacă cu specific aeronautic din ţară a fost inaugurat la finele săptămânii trecute în parcul din Centrul Civic al Braşovului. Toate elementele care sunt montate în acest parc, au tematică aerospaţială, astfel că micuţii pot face de acum „ieşiri în spaţiu” sau călătorii în jurul lumii, anunta bzb.ro

Imediat după ce directorul Premium Aerotec, Hans Joachim von Wurmb şi primarul George Scripcaru au tăiat panglica inaugurală, cei mici nu au mai stat pe gânduri şi s-au urcat la „bord”.

Copiii aşteptau de mai mult timp acest moment, numai că locul de joacă chiar dacă a fost finalizat de câteva luni, nu a putut fi deschis publicului decât în momentul în care au fost omologate toate aceste echipamente speciale.

,,Acest loc de joacă este cadoul pe care Municipalitatea împreună cu Premium Aerotec îl face copiilor braşoveni de Moş Nicolae. Este un loc de joacă unic în România, gândit de partenerii noştri pentru a le oferi copiilor braşoveni un loc de joacă care să sublinieze tradiţia şi prezentul Braşovului în construcţia de aeronave. Vreau să le mulţumesc celor de la Premium Aerotec pentru acest proiect şi pentru tot ceea ce fac pentru comunitatea braşoveană şi sper ca această colaborare să continue şi cu alte proiecte pentru dezvoltarea oraşului nostru”, a precizat primarul George Scripcaru.

Previous Story

Brasov: Aranjament de Craciun in Piata Sfatului, 7 decembrie 2014

Next Story

Video Brasov: Carusel pentru copii in Piata Sfatului