Serbeaza Ziua Nationala alaturi de Junii din Scheii Brasovului si Brasov vechi!

Last Updated on noiembrie 29, 2014

Brașovenii sunt așteptați luni, 1 Decembrie, de la orele 12.00, în Piața Unirii (Prund) din Brașov, la festivitatea dedicată Zilei Naționale a României, organizată de Uniunea Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovul Vechi, anunta agerpres.

juni

(foto mytex.ro)

Evenimentul va debuta cu un serviciu religios dedicat memoriei eroilor neamului, Te Deum, oficiat de către protopopul Brașovului și un sobor de preoți din parohiile scheienilor.

Între orele 12.30—13.00 urmează depunerea de coroane la Monumentul Eroilor din 1916, din Piața Unirii. Alături de juni, vor depune coroane reprezentanți ai autorităților locale, instituțiilor publice, asociații și ONG-uri.

În continuare, organizatorii le-au pregătit brașovenilor un spectacol de muzică specifică Țării Bârsei și Ardealului, programat între orele 13.00—15.30. În deschiderea spectacolului, Junii vor dansa tradiționala Horă a Junilor.

Organizatorii promit o petrecere în toată puterea cuvântului, de la care nu vor lipsi vinul fiert și preparate tradiționale românești, a precizat președintele Uniunii, Vasile Bideț.

Previous Story

Brasov: Canionul Sapte Scari, Palatul de Gheata prinde forma. Vezi aici Galerie Foto:

Next Story

Video Brasov: Au fost aprinse luminitele de Craciun pe Republicii … de proba