Revelionul in Poiana Brasov si pe Valea Prahovei, de patru ori mai scump ca in Bulgaria. Un sejur de 4 nopti costa si 1800 de euro

Last Updated on noiembrie 19, 2014

Pachetele pentru minivacanţa de Revelion ajung şi la 1000 de euro de persoană, preţurile fiind de trei ori mai mari decât în Grecia sau Austria şi de patru ori mai mari decât în Bulgaria, potrivit adevarul.ro

În Poiana Braşov, cea mai căutată staţiune de schi din România (385.000 de turişti în doar două luni, decembrie 2013-ianuarie 2014), cele mai mari preţuri sunt la hotelurile de cinci stele. Tarifele la ofertele de Revelion sunt afişate în euro şi nu sunt decât pentru românii cu venituri foarte mari.

vcv
foto: turistintransilvania.com

La cele două hoteluri de cinci stele din staţiune preţurile pleacă de la 702 euro de persoană pentru pachetele de patru nopţi şi ajung la 900 de euro de persoană pentru pachetele de şase nopţi. Practic un cuplu va cheltui cel puţin 1500 de euro pentru sejurul de Revelion. Pe lângă cazare şi pensiune completă, hotelurile oferă două cine festive în 31 decembrie şi 1 ianuarie, acces gratuit la piscina şi SPA, spectacole zilnice de muzică tradiţională şi uşoară, dar şi grădiniţă pentru cei mici şi distracţie pentru copii în fiecare zi. În pachet mai sunt incluse şi reduceri de 25% la echipamentele de schi şi transport gratuit de la hotel la pârtiile din staţiune.

foto: vacante.informator.md
foto: vacante.informator.md

Nici la hoteluri de patru stele tarifele nu sunt mai mici. Preţurile pleacă de 500 şi ajung şi până 650 de de euro de persoană pentru un sejur de patru nopţi. Pe lângă cazare hotelurile oferă demipensiune, cina festivă de Revelion cu muzivă live şi acces la piscina, saună şi jacuzzi. De asemenea transportul până la părtiile de schi este inclus în preţ.

cscs
foto: schimag.ro

Preţurile mai scad puţin la hotelurile de trei stele unde un sejur de revelion de patru nopţi costă între 300 şi 450 de euro de persoană, cu demipensiune, cina şi petrecere de Revelion şi program artistic pentru copii în fiecare seară.

Previous Story

Simona Halep se antreneaza in Poiana Brasov

Next Story

Prin Brasov : Parcul Eroilor