Brasovul te invita sa aprindem luminile de Craciun, 6 decembrie in Piata Sfatului. Vezi aici un Video cu aprinderea luminilor de Craciun de anul trecut

Last Updated on noiembrie 26, 2014

Culorile Crăciunului din acest an de la Braşov sunt albul cald şi argintiul, astfel că toate ornamentele folosite la împodobirea oraşului vor avea această culoare.

,,Ca în fiecare an, dorim să le oferim braşovenilor şi turiştilor un oraş din poveste care va începe, conform tradiţiei, cu aprinderea luminilor de sărbători în data de 6 decembrie, când va fi deschis şi Târgul de Crăciun, din Piaţa Sfatului şi Michael Weiss. Îi aşteptăm pe toţi braşovenii, de Moş Nicolae, să aprindem împreună luminile sărbătorilor de iarnă la Braşov”, a declarat primarul George Scripcaru.

Primarul George Scripcaru va aprinde iluminatul de sărbători în data de 6 decembrie, începând cu ora 17.00, când pe scena din Piaţa Sfatului vor urca colindătorii, iar evenimentul se va încheia cu un concert al Andrei.

Odată cu aprinderea iluminatului festiv, în fiecare week-end, pe scena din Piaţa Sfatului vor urca colindătorii, care vor încânta braşovenii şi turiştii cu colindele lor.

Previous Story

Poiana Brasov: Simona Halep s-a accidentat usor la un antrenament

Next Story

Video Brasov: Piata Enescu va fi impodobita cu 6 reni luminosi. Vezi aici cum a fost impodobita anul trecut