Brasovul are de astazi cel mai modern terminal RAT

Last Updated on noiembrie 4, 2014

Marţi, 04.11.2014, primarul municipiului Braşov, d-nul George Scripcaru, a inaugurat terminalul RAT de pe strada Hărmanului, primul dintre cel 5 terminale ale Regiei de Autonome de Transport Braşov modernizate în cadrul Proiectului „Amenajarea de staţii capăt de linie pentru mijloacele de transport în comun”.

„Este un proiect foarte important nu doar pentru oraşul nostru, ci pentru întreaga zonă metropolitană, deoarece face parte din strategia noastră de modernizare şi dezvoltare a transportului public în comun, astfel încât acesta să reprezinte varianta optimă pentru deplasarea cetăţenilor în interiorul oraşului, dar şi în zona metropolitană.

După cum ştiţi, inclusiv specialiştii Băncii Mondiale au recomandat Braşovului, ca soluţie de dezvoltare durabilă, extinderea transportului în comun şi în zona metropolitană, Braşovul fiind, dintre cei şapte poli de creştere, polul cu cel mai mare potenţial.

Aceste capete de linie sunt una dintre investiţiile care ne vor ajuta să realizăm acest obiectiv. În următoarele săptămâni vor fi finalizate şi celelalte patru, astfel încât braşovenii, dar şi navetiştii, vor avea cele mai bune condiţii de aşteptare, inclusiv posibilitatea de a îşi parca maşinile personale şi de a se deplasa în interiorul oraşului cu mijloacele de transport în comun”, a declarat primarul George Scripcaru.

Previous Story

Brasov: Locul de joaca „aviatic” va fi deschis in zilele urmatoare

Next Story

Brasov: Saptamana portilor deschise la Prima Scoala Romaneasca, Sala „Anton Pann”