Brasov: La Predeal se va putea schia in weekend!

Last Updated on noiembrie 27, 2014

Tunurile de zăpadă artificială au fost pornite pe pârtia Clăbucet din Predeal la începutul săptămânii, astfel încât se va putea schia sau practica alte sporturi de iarnă în acest weekend, a declarat pentru voceatransilvaniei.ro primarul staţiunii Predeal, Liviu Cocoş.

„Peste stratul de zăpadă naturală de peste cinci centimetri am dat drumul tunurilor de zăpadă artificială, astfel ca turiştii care ajung la sfârşitul acestei săptămâni la Predeal, să poată schia.

3232232hgh

Deocamdată temperaturile ne-au permis să pornim tunurile de zăpadă şi sper ca vremea să nu se încălzească prea mult. Amenajăm pârtia Clăbucet pentru că beneficiază de iluminat nocturn, de instalaţii de produs zăpadă artificială şi de transport pe cablu, fiind cea mai solicitată de către turişti. Deschiderea oficială a sezonului de iarnă 2014-2015 va avea loc la Predeal pe 27 decembrie şi aşteptăm ca un număr mare de turişti să ne viziteze”, a mai spus primarul.

Staţiunea Predeal beneficiază de cinci pârtii de schi: Clăbucet, cu grad mediu de dificultate, în lungime de 2100 de metri, Clăbucet Sosire, o pârtie uşoară, în lungime de 800 de metri, Clăbucet Variantă, o pârtie uşoară cu o lungime de 790 de metri, Cocoşul, cu grad de dificultate mediu, în lungime de 2250 de metri şi Subteleferic, o pârtie dificilă, în lungime de 1200 de metri.

Previous Story

Amintiri din Brasov: Strada Muresenilor, anii ’80

Next Story

Video Brasov: Impodobire Brad de Craciun in Piata Sfatului