Brasov: Inca doua terminale RAT au fost modernizate. Poienelor si Brazilor

Last Updated on noiembrie 15, 2014

Vineri, 14.11.2014, primarul municipiului Braşov, d-nul George Scripcaru, a inaugurat încă două terminale RAT, pe strada Poienelor şi pe strada Brazilor, după ce, săptămâna trecută au fost inaugurate cele de pe str. Hărmanului şi str. 13 Decembrie.

Mă bucur pentru că am reuşit să finalizăm lucrările şi la aceste doua capete de linie, în special la cel de pe strada Poienelor, care are o încărcare foarte mare. Putem spune că transportul metropolitan a început acum mulţi ani cu acest capăt de linie, care pe lângă legătura cartierului Astra cu celelalte cartiere, asigură şi legătura cu municipiul Săcele.

Acum, atât călătorii din Braşov, cât şi cei din Săcele, vor avea cele mai bune condiţii pentru a utiliza transportul în comun. Capătul de linie de pe Brazilor, care este mai mic decât celelalte patru, rezolvă o problemă pentru cetăţenii din această zonă, dar şi pentru şoferii şi ceilalţi angajaţi RAT, prin faptul că au acum au la dispoziţie grupuri sanitare”, a declarat primarul George Scripcaru.

(foto: Primaria Brasov)

Previous Story

Prin Brasov. Toamna :)

Next Story

Brasov: Stefan Hrusca revine in decembrie cu un concert, la Sala Patria