Brasov: Fa-ti masina praf la primul circuit de monstertruck si crash din Romania!

Last Updated on noiembrie 5, 2014

Primul circuit de crash şi monstertruck din România a fos inaugurat sâmbătă la Râşnov

monster

Primul circuit de monstertruck şi crash din România a fost inaugurat sâmbătă la Râşnov, mai exact la ieşirea din localitate spre Predeal. Ideea le-a aparţinut lui Iancu Şoiu şi Robert Tudorunui, un proprietar de pensiune şi un avocat, acesta din urmă mare pasionat de maşini.

Am încercat să aducem ceva nou. Ideea pistei am «rumegat-o» vreo 3 ani, iar construcţia ei a durat efectiv o lună”, ne-a explicat. Parcul dispune de două monstertruck-uri unicat în ţară, „puzzle-uri” construite în 6 luni din mai multe vehicule. Primul din ele are o caroserie a unui Nissan Pick-up, „pusă” pe un şasiu al unui bătrân GAZ rusesc, iar cel de-al doilea este un ARO autohton, echipat cu un motor de Mercedes de 500 de cai putere şi 5.500 centimetri cubi, „aşezat” pe şasiul unei maşini militare. (sursa: bzb.ro)

350 de lei „căţăratul” pe Dacii, 100 de lei „coliziunile”
Circuitul cuprinde mai multe obstacole, naturale şi artificiale, precum şi marea distracţie, 4 „rable” aşezate spate în spate, peste care se poate trece din lateral sau frontal, cea mai spectaculoasă manevră fiind cea prin care trecerea se face doar pe o roată. În curând, proprietarii parcului vor să amenajeze şi o porţiune a traseului care să fie traversată prin apă.
 „Pentru început, suntem deschişi pentru oricine ne vizitează în weekend, însă dacă avem parte de solicitări, cu programare suntem disponibili şi în restul săptămânii”.
Totodată, pentru 100 de lei, curajoşii pot încerca o cursă de crash, adică 15 minute de tamponări cu maşini special realizate pentru astfel de distracţii. „Nu există niciun fel de pericol, se poartă echipament de protecţie şi căşti, iar tamponările nu au loc niciodată frontal”, ne-a mai spus Iancu Şoiu. Rezervările se pot face la numărul 0729104029.
Previous Story

Brasov: Saptamana portilor deschise la Prima Scoala Romaneasca, Sala „Anton Pann”

Next Story

Amintiri din Brasov: Coada la paine In Piata Sfatului. Trist