Branul se pregateste de iarna

Last Updated on noiembrie 15, 2014

În așteptarea turiștilor din acest an, autoritățile locale din comuna Bran au început pregătirile pentru sezonul de iarnă. În prezent se lucrează la instalaţiilor de nocturnă, a tunurilor de prepararea a zăpezii artificiale, precum şi acelor trei instalaţii de tranport pe cablu de pe Pârtia Bran – Zănoaga.

bran-iarna

De asemenea autoritățile din Bran îi așteaptă cu o surpriză pe turiștii care aleg să vină pe pârtia Bran-Zănoagă. Prețul teleschiului va fi la jumătate de preț față de cel practicat de pârtiile de pe Valea Prahovei. (sursa: bzb.ro)

Un alt  proiect ambițios de investiţii este reavilitarea cantonului silvic din zona Zănoaga. „Este vorba despre un parteneriat cu Regia Publică Locală Bucegi – Piatra Craiului, cu care am început şi derulăm un alt proiect foarte important, respectiv amenajarea unei pepiniere silvice, în zona Balaban – Şimon, cu finanaţare prin Grupul de Acţiune Locală. Contribuţia localităţii este de 15% din totalul fondurilor necesare. Amenajarea acestei pepiniere este necesară atât pentru realizarea lucrărilor de împădurire pe raza comunei noaste, cât şi pentru vânzarea de puieţi pentru alte localităţi“, a explicat Gheorghe Hermeneanu, primarul Branului.

Previous Story

Brasov: Stefan Hrusca revine in decembrie cu un concert, la Sala Patria

Next Story

Amintiri din Brasov: Piata Sfatului, anii ’80