Zoo Brasov a avut peste 17.000 de vizitatori in primele zile de la redeschidere!

Last Updated on octombrie 14, 2014

În prima săptămână de la redeschidere, Grădina Zoologică Braşov a fost vizitată până duminică de 17.473 de persoane care au plătit bilete, cărora li se adaugă şi câteva mii de copii care, în această perioadă, au beneficiat de gratuitate.

w

„Au fost vândute 12.865 de bilete pentru adulţi, care costă 10 lei, 4.246 de bilete pentru studenţi, a căror valoare este de 5 lei, dar au fost şi 313 de adulţi care au venit în grup, plătind astfel doar 8 lei pentru un bilet. De asemenea, au fost şi 49 de copii care aveau mai mult de 14 ani, ei plătind câte 5 lei pentru bilete”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea. Astfel, în prima săptămână, încasările Grădinii Zoologice s-au ridicat la 152.629 de lei.

Program prelungit, duminică

Cei mai mulţi vizitatori, respectiv 8.100 de persoane, au fost duminică, zi în care încasările Grădinii Zoologice Braşov s-au cifrat la 64.880 de lei. (sursa: mytex.ro)

În ziua menţionată, programul Parcului Zoologic a fost prelungit până la 19.30, când a plecat ultimul vizitator, deşi ora închiderii era 18.00.

Viceprimarul Adrian Atomei a anunţat că, weekend-ul trecut, la Zoo Braşov au fost suplimentate şi forţele de ordine: „Au fost două echipaje ale Poliţiei Locale, care au asigurat ordinea şi liniştea publică în incinta Parcului Zoologic şi în jurul acestuia, dar şi în parcarea din faţa acestui obiectiv”. Viceprimarul a mai spus că „săptămâna trecută a fost una dintre cele mai bune perioade ale Grădinii Zoologice. Este evident că reprezintă unul dintre cele mai importante puncte de interes ale oraşului şi că redeschiderea a fost aşteptată de braşoveni şi turişti”.

Previous Story

Basescu: Victor Ponta a fost OFITER ACOPERIT in perioada 1997-2001, pe vremea cand era procuror, lucru interzis de lege. Ar trebui Ponta sa-si dea demisia?

Next Story

Brasov: Locuri de munca disponibile la Penny Market si Banca Transilvania