RAT Brasov infiinteaza noi statii

Last Updated on octombrie 6, 2014

În această săptămînă încep intervenţiile pentru resistematizarea DN 13, pe segmentul cuprins între pasajul Fartec şi intersecţia cu tronsonul III al Ocolitoarei municipiului Braşov. În zonă vor apărea două sensuri giratorii noi şi două staţii de autobuz care vor facilita accesul spre agenţii comerciali din zonă.

www

„Am cerut ca, pe baza unei analize făcute de Direcţia Tehnică din Primărie, împreună cu Poliţia Locală şi Poliţia Rutieră, la intrarea în municipiul Braşov dinspre Tîrgu Mureş, să se facă o resistematizare a traficului. Pe mijlocul acestui drum vom monta separatoare de sens, se vor mai amenaja încă două giraţii, una la intersecţia dintre Bulevardul Griviţei şi Calea Feldioarei (zona benzinăriei MOL, n.red), iar celălalt în dreptul magazinului Baumax. De asemenea, vom regîndi şi amplasarea refugiilor din staţiile RAT, astfel ca persoanele care utilizează acest traseu, fie că merg la serviciu sau la piaţă, să se poată îmbarca şi debarca din mijloacele de transport în comun, în condiţii de siguranţă”, a explicat primarul Braşovului, George Scripcaru. (sursa: monitorulexpres.ro)

Cele două staţii de autobuz noi vor fi amenajate în faţa depozitului de fructe-legume, respectiv după sensul giratoriu de la Dedeman, în direcţia de mers spre ieşirea din oraş.

Previous Story

BREAKING NEWS Brasov: Perchezitii DNA de amploare la Aristotel Cancescu si mai multi oameni de afaceri din oras si functionari!

Next Story

RCS&RDS a lansat Digi Play