PSD asteptat la DNA Brasov. Crezi ca va fi arestat Hrebenciuc?

Last Updated on octombrie 28, 2014

Luni seara a fost publicată în Monitorul Oficial hotărârea privind alegerea unui nou vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, şi faptul că Viorel Hrebenciuc şi-a dat demisia din Parlament. Asta după ce deputaţii au aprobat luni demisia liderului PSD. Acesta este aşteptat marţi dimineaţă la sediul DNA Braşov. Hrebenciuc nu mai are imunitate parlamentară, aşadar ar putea fi reţinut oricând.

777

Camera Deputaţilor a luat act, în şedinţa de luni, de demisia înaintată de deputatul PSD Viorel Hrebenciuc. Această decizie a fost publicată în Monitorul Oficial, iar acum Hrebenciuc poate fi reţinut de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, aşa cum aceştia au anunţat că au în intenţie.

De altfel, liderul PSD este aşteptat la DNA Braşov, marţi dimineaţă, după ce a fost citat de procurori pentru a fi audiat potrivit adevarul.ro

Liderul PSD este acuzat de procurorii anticorupţie de trafic de influenţă, constituire a unui grup infracţional şi instigare la folosirea influenţei de către o persoană cu funcţie în partid. Mai exact, acesta ar fi intervenit pentru ca Paltin Sturza, moştenitorul lui Elie Vlad Sturza (strănepot de soră al boierului Nicolae D. Ghika – n.r.) să obţină, prin hotărâre judiciară, peste 43.000 de hectare de pădure.

Previous Story

Amintiri din Brasov: Fara Parcul Central, Primaria, Posta… Ce gol era :)

Next Story

Sondaj Ponta vs Iohannis. Rezultat surpriza in turul 2