Ministrul Ioan Rus: Aeroportul Brasov va fi un un aeroport de rezerva pentru Otopeni. Esti de acord?

Last Updated on octombrie 3, 2014

Pista Aeroportului Braşov a fost inaugurată astăzi după doi ani de lucrări. Investiţia de 16 milioane de euro a fost finanţată exclusiv de Consiliul Judeţean. Prezent la eveniment, Ministerul Transportului Ioan Rus a declarat că investiţia ar putea fi preluată de Guvern, iar Aeroportul ar putea fi finalizat într-un an şi jumătate.
tttt
Pista aeroportului are o lungime de 2.820 de metri şi o lăţime de 45 de metri (60 de metri cu acostamente).

Promisiuni de la guvern

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus a declarat că investiţia ar putea fi preluată de guvern pentru a fi finalizată. Pentru finalizarea Aeroportului ar mai fi nevoie de 30 de milioane de euro, mai puţin decât pentru un stadion modern. (sursa: adevarul.ro)

„Trebuie să stăm toţi de vorbă şi să rezolvăm problemele fără politică. Trebui să găsim o formă pentru continuarea lucrărilor de la Aeroportul de la Braşov. Una dintre variante ar fi să promovăm o lege prin care să transferăm tot ce s-a făcut către Ministerul Tansporturilor, dat fiind faptul că o sa facem şi autostrada Comarnic- Braşov. Poate să fie un aeroport de rezervă pentru Otopeni. O să facem cumva, ca într-un an – un an şi jumătate să finalizăm Aeroportul. Vreau să că felicit Consiliul Judeţean Braşov pentru eforturile depuse şi realizarea pistei“, a declarat Ioan Rus.

Previous Story

Un actor brasovean la Hollywood: Bob Curwood

Next Story

Brasov: O noua premiera pentru Spitalul Sf. Constantin