Brasovul are echipa de polo! Primele meciuri, in acest week-end. Succes!

Last Updated on octombrie 10, 2014

Braşovul are începînd din acest week-end, echipă de polo, după ce clubul Corona asemnat un protocol cu echipa de polo a clubului Sportului Studenţesc, care îşi va disputa meciurile de pe teren propriu la Bazinul Olimpic Braşov.

55555

„Ne bucurăm foarte tare că am reuşim să punem la punct o astfel de colaborare. Ne-am dorit foarte tare să promovăm acest sport şi la Braşov, unde avem un bazin care oferă condiţii excelente pentru polo. sperăm din tot sufletul ca braşovenii să vină la bazin să se bucure de spectacolul sportiv oferit de cei de la Sportul Studenţesc Corona Braşov“, a declarat într-o conferinţă de presă, Roxana Cojocea, consilier local şi membru în CA al clubului Corona.

La rîndul lui, antrenorul echipei Sportul Studenţesc Corona Braşov, Aurelian Georgescu a declarat că pentru bucureşteni colaborarea reprezintă un lucru pozitiv avînd în vedere că vor avea parte la Braşov de condiţii excelente, bazinul fiind unul de nivel european.

„Vreau să le mulţumesc celor de la Braşov pentru această colaborare. Cu siguranţă, vom avea parte aici de condiţii excelente, pentru că bazinul acesta se poate compara cu altele de nivel european. Este o idee foarte bună de a promova acest sport în Braşov, un oraş care nu a mai avut polo la un asemenea nivel. Vom juca în acest week-end primele meciuri, contra unor echipe care sînt sub nivelul nostru valoric, dar este bine că se întîmplă asta ca să avem timp să ne acomodăm cu bazinul. Sperăm ca în acest sezon să ne batem pentru podium, acolo unde avem concurenţă serioasă în Steaua, Dinamo şi CSM Bucureşti. Ne dorim foarte tare să reprezentăm cu succes acest oraş“, a spus Aurelian Georgescu.

Căpitanul echipei, Edi Andrei a declarat că şi-ar dori foarte tare ca braşovenii să vină la bazin să încurajeze echipa.

„Sîntem bucuroşi că vom juca la Braşov, unde avem nişte condiţii excelente. Meciurile din acest week-end sînt antrenamente utile pentru noi. Am găsit un bazin extraordinar aşa cum am văzut doar în străinătate. Cred că această colaborare este de bun augur iar braşovenii să vină în număr mare să ne susţină, pentru că polo este cu adevărat un sport spectaculos“.

Primele meciuri de polo de la Braşov se vor juca după următorul program, iar intrarea este liberă:

Sîmbătă, 11 octombrie, orele 17.00:

Sportul Studenţesc Corona Braşov – Politehnica Cluj

Duminică, 12 octombrie, orele 11.00:

Sportul Studenţesc Corona Braşov – Politehnica Cluj

Duminică, 12 octombrie, orele 18.00:

Sportul Studenţesc Corona Braşov – Crişul Oradea

Luni, 13 octombrie 2014, orele 10.00:

Sportul Studenţesc Corona Braşov – Crişul Oradea.

Previous Story

Brasov: Dosarul Aristotel Cancescu. DNA cere aviz pentru retinerea deputatului Ion Dinita. Crezi ca va fi arestat?

Next Story

Brasov: Constantin Nita cere demisia lui Aristotel Cancescu, presedintele CJ Brasov. Trebuie sa-si dea demisia Cancescu pentru problemele de la DNA?