Brasovenii de la Allview au lansat smartphone-ul V1 Viper e, care costa 649 de lei.

Last Updated on octombrie 1, 2014

Brasovenii de la Allview au lansat ieri smartphone-ul V1 Viper e, care costa 649 de lei.

“Performanta este printre primele lucruri luate in calcul de catre consumatori atunci cand doresc sa achizitioneze un nou produs. In acelasi timp, acestia tin cont si de eleganta si felul in care arata un telefon, aspecte care au devenit extrem de importante in ultimii ani.

22222222

V1 Viper imbina perfect elementele tehnice create la standarde ridicate cu cele de design atragator, precum o demonstreaza si celalalte modele din gama Viper”, a declarat Lucian Peticila, general manager Allview.

Smartphone-ul este echipat cu un procesor quad core cu frecventa de 1,3 GHz si dispune de memorii de 1 GB (RAM) si 8 GB (Flash). Cea din urma este extensibila printr-un card micro SD de pana la 32 GB.

Display-ul IPS OGS de 4,5 inchi si rezolutia de 854 x 480 pixeli garanteaza redarea de imagini clare si luminoase. Ecranul este protejat de Dragontrail Glass, pentru o rezistenta sporita la zgarieturi sau socuri.

Camera foto

“Camera principala model OV8858 de 8MP cu autofocus are deschiderea focala a diafragmei de 2.0 µm ce asigura imagini mai luminoase, mai clare, chiar si in conditii de iluminare slaba. In comparatie cu modelele anterioare, aceasta ofera o serie de imbunatatiri si asigura o reducere de pana la 50% a consumului de energie”, se arata in comunicat.

Previous Story

BLACK FRIDAY 2014 se apropie. eMAG da startul

Next Story

Brasov: Pe colina. Bun venit studentilor :)