Brasov: Se inchide Super FM, postul de manele al lui Cancescu?

Last Updated on octombrie 29, 2014

CNA a decis, marţi, să nu prelungească licenţa audiovizuală a radioului Super FM din Predeal – deţinut de Aristotel Căncescu, preşedintele CJ Braşov, în prezent arestat pentru corupţie -, care va expira pe 16 decembrie, fapt care presupune că la acel moment postul trebuie să înceteze emisia.

Potrivit informaţiilor prezentate în şedinţa CNA de marţi, Super FM Predeal este un post de radio generalist, care retransmite integral programul postului Super FM Braşov.

supp

Super FM din Braşov are o structură de programe care a fost aprobată de CNA pe 26 februarie 2013, cu producţie proprie (22,64%) şi producţii audiovizuale ale altor producători (77,36%). Însă structura de programe aprobată de CNA nu a fost respectată, Super FM difuzând 19,32% programe producţie proprie şi 80,68% producţii ale altor producători.

Totodată, membrul CNA Valentin Jucan l-a întrebat pe acesta dacă a fost afectat conţinutul postului de radio Super FM de “intervenţiile” lui Aristotel Căncescu.

“Conţinutul dumneavoastră a fost afectat de intervenţiile domnului Căncescu, care se regăsesc în rechizitoriul DNA (Direcţiei Naţionale Anticorupţie, n.r.)? Mă refer la publicitate. S-a intervenit vreodată?”, a întrebat Jucan, precizând că, potrivit rechizitoriului DNA, Aristotel Căncescu “a folosit posturile dânsului în alte scopuri decât audiovizuale”. (sursa: mediafax.ro)

Însă, reprezentantul Super FM a spus: “Publicitatea nu o facem noi, o face departamentul de marketing, publicitatea e inserată”.

Acesta a mai spus că “nu s-a intervenit”, precizând că reprezentanţii Super FM nu ţineau legătura cu Aristotel Căncescu, ci cu fratele acestuia, Antonin Căncescu.

În urma discuţiilor, “pentru” aprobarea prelungirii licenţei Super FM Predeal au votat doar cinci membri ai CNA (Florin Gabrea, Viorel-Vasile Buda, Monica Gubernat, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea), în timp ce “împotrivă” au votat Valentin Jucan, Lorand Turos şi Laura Georgescu.

O licenţă poate fi prelungită însă cu minimum şase voturi “pentru”. Astfel, licenţa nu a fost prelungită, fapt care presupune că, în momentul expirării sale, postul Super FM Predeal trebuie să îşi înceteze emisia, dacă până în acel moment CNA nu va reveni asupra deciziei luate marţi.

Previous Story

Castelul Bran in culori de toamna :)

Next Story

Surse: Procentele lui Ponta scad dramatic in Bucuresti, Banat-Crisana, Ardeal si Dobrogea