BRASOV. „Rabla pentru periute de dinti”

Last Updated on octombrie 10, 2014

Braşovenii îşi pot schimba periuţele de dinţi folosite cu unele noi, personalizate la cerere, şi vor primi cupoane de reducere pentru pastă de dinţi.

periuta-bv
Doar pe parcursul zilei de duminică, începând cu ora 10.00, la cortul Caravanei „Rabla pentru periuța ta” din fața centrului comercial de pe Bulevardul Gării, brașovenii care își aduc vechea periuță primesc gratuit în schimb o periuță nouă de dinți și un cupon de reducere între 30 – 50% pentru pasta de dinți preferată dintr-o anumită gamă. De asemenea, participanții vor putea sta de vorbă cu specialiștii în sănătatea orală care vor fi prezenți pentru a oferi sfaturi personalizate pentru nevoile fiecăruia.

Caravana „Rabla Pentru Periuța Ta” a ajuns la final, după ce a fost deja în şase orașe (București, Constanța, Iași, Cluj-Napoca, Oradea și Galați. Popasul de la Braşov, care trebuie să aibă loc în Piaţa Sfatului în 20 septembrie, a fost amânat din motive tehnice.
Caravana „Rabla pentru periuţa ta” face parte din campania „Zâmbeşte, România”, iar în cadrul acesteia oricine va putea primi o periuţă de dinţi nouă în schimbul celei vechi, cu condiţia să se prezinte cu periuţa uzată la unul din corturile campaniei. (sursa: mytex.ro)

Fiecare persoană care se prezintă poate veni cu maximum trei periuţe de dinţi uzate. Totodată, cei care vin la cortul Rabla vor avea ocazia să îşi graveze numele pe noile periuţe de dinţi, printr-un procedeu de personalizare.

Statistici: românii își schimbă periuța de dinți o dată la 2 ani

Campania „Zâmbeşte, România!” a fost dezvoltată în 2012, cu ajutorul specialiştilor în igiena orală, pentru a facilita accesul la educaţie şi la prevenţie, în vederea îmbunătăţirii sănătăţii orale în rândul populaţiei din România. Proiectul face parte din Platforma Europeană pentru o Sănătate Orală mai Bună, ampla iniţiativă europeană lansată în 2012.
Iniţiativa promovează obiceiurile corecte de igienă orală, ca răspuns la statisticile îngrijorătoare cu privire la sănătatea dinţilor românilor. Cele mai recente studii de piaţă arată că un român foloseşte în medie, la nivel urban, aceeaşi periuţă de dinţi timp de 2 ani, deşi medicii stomatologi recomandă schimbarea periuţei de dinţi o dată la 3 luni. În privinţa tuburilor de pasă de dinţi, românii consumă în medie 1,39 de tuburi pe an, în creştere uşoară faţă de datele naţionale din anul anterior.

Consultații stomatologice gratuite

Organizatorii campaniei „Zâmbește România” reamintesc tuturor că au la dispoziție aproximativ 1.500 de cabinete stomatologice în toată ţara care oferă consultaţii sau detartraje gratuite până la finalul anului. Oamenii sunt invitați să caute cabinetul stomatologic cel mai aproape de casele lor. La Braşov, programările se fac la cabinetul medicului stomatolog Buvnariu Laura, de pe str. Diaconu Coresi, tel. 0752316814.

Previous Story

Brasov: Expozitie cu ciobanesti rusesti la Dambu Morii

Next Story

Brasov: Dosarul Aristotel Cancescu. DNA cere aviz pentru retinerea deputatului Ion Dinita. Crezi ca va fi arestat?