Brasov: Haide la Petrecerea de Halloween la Castelul Bran

Last Updated on octombrie 31, 2014

Administraţia Castelului Bran invită braşovenii şi turiştii să ia parte, sîmbătă seară, la un eveniment special: un tur al castelului însoţiţi de însuşi Contele Dracula şi o petrecere de Halloween, care va fi organizată în Parcul Regal.

Începînd cu ora 19.00 şi pînă după miezul nopţii, la ora 00.30, iubitorii de groază şi mister vor putea să intre în atmosfera unică a unei petreceri de Halloween, între zidurile reci şi întunecoase.

www

Legendarul Conte Dracula, ţipetele şi dansul ielelor îi vor însoţi pe vizitatori la tot pasul într-un tur de neuitat, tur la finalul căruia vor avea ocazia de a degusta vinul roşu ca sîngele Contelui, în Curtea Interioară.

Copiii curajoşi, însoţiţi de cei dragi, vor fi recompensaţi chiar de Contele Dracula cu bomboane delicioase. (sursa: Monitorul Expres)

Apoi, de la ora 19.30, într-un cort special decorat, în Parcul Regal, vizitatorii vor putea vedea sau revedea filmul american „Dracula“, realizat în 1931.

De la ora 21.30 se va da startul distracţiei la „Halloween After Party“.

Deşi ţinuta horror nu este obligatorie, vizitatorii sînt, totuşi, rugaţi să nu uite să se costumeze, cel mai original costum urmînd să fie premiat!

Se vor pune în vînzare două categorii de bilete, care se vor putea cumpăra în seara de sîmbătă de la casieria castelului: 50 de lei pentru turul nocturn al Castelului (inclusiv pentru vinul roşu, Contele Dracula şi dansul ielelor) şi 75 de lei pentru acces în Castel, în cort, tur nocturn cu Contele Dracula, black vodka shots, vin roşu, dansul ielelor, proiecţia filmului „Dracula“ şi participarea la „Halloween After Party“.

Previous Story

Prin Brasov. Dupa Ziduri :)

Next Story

Brasovul va deveni „Capitala Vinului” intre 4-7 noiembrie