Brasov: DNA cere arestarea deputatului Ioan Adam (PSD). Crezi ca vor fi de acord parlamentarii?

Last Updated on octombrie 18, 2014

DNA cere încuviinţarea arestării preventive a deputaţilor PSD Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam. Cei doi sînt urmăriţi penal într-un dosar privind retrocedarea în condiţii ilegale a 90.000 de hectare de pădure şi 100 de hectare de teren agricol.

Ioan Adam este acuzat pentru săvîrşirea infracţiunilor de instigare la abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit şi constituire a unui grup infracțional organizat şi trei infracţiuni de cumpărare de influenţă, conform uni comunicat DNA. (sursa: monitorulexpres.ro)

555
foto: newsbv.ro

„In conformitate cu prevederile art. 72 alin. 2 din Constituţia României şi ale art. 195 alin. 1 şi 2 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție a transmis procurorului general al României cererea și referatul întocmit de procurorii anticorupţie, în vederea sesizării ministrului Justiției, pentru a cere președintelui Camerei Deputaţilor încuviințarea arestării preventive a deputatului ADAM IOAN, pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit şi constituire a unui grup infracțional organizat şi trei infracţiuni de cumpărare de influenţă.”

Previous Story

Amintiri din Brasov: Casa Sfatului, 1974

Next Story

Brasov: A inceput demolarea fabricii de ciocolata Poiana. Acolo va fi construit un hotel