Brasov: Concertul Andre Rieu Maastricht 2014 poate fi vizionat si in orasul nostru, 24 octombrie, 25 octombrie, 31 octombrie și 1 noiembrie

Last Updated on octombrie 8, 2014

Concertul Andre Rieu Maastricht 2014 va putea fi vizionat de publicul din Brașov pe 24 octombrie, 25 octombrie, 31 octombrie și 1 noiembrie 2014, ora 19:00, în sala 2 a cinematografului Cityplex Eliana Mall, în condiții tehnice deosebite.

70x100 brasov

Ca întotdeauna, ”Regele Valsului” va concerta alături de orchestra sa, formată din 60 de muzicieni, care va prezenta un program pentru toate vârstele: cunoscute arii de operă, teme clasice interpretate în maniera proprie cu har și umor, cântece minunate din toată lumea interpretate de prestigioși invitați, spectacol de lumini, dansuri, artificii și multe surprize.

Eveniment mondial transmis prin satelit în cinematografele din întreaga lume, Concertul Andre Rieu Maastricht 2014 marchează aniversarea a 10 ani de concerte tradiționale Andre Rieu chiar în orașul său natal Maastricht.

Vă așteptăm la Cityplex Brasov la proiecția  Concertului Aniversar Andre Rieu: 10 ani la Maastricht.
Durata: 2h 40min (include pauza 15 min)
Biletele se pot achiziționa în avans de la caseria cinematografului, Tarif: 25 ron

Previous Story

DNA in control la Primaria Brasov. Merita primarul George Scripcaru sa pateasca la fel ca presedintele Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu?

Next Story

Brasov: Petrece Halloween-ul la Vila Bran