Brasov: Apartamente noi de vanzare in ansamblul rezidential Top City

Last Updated on octombrie 13, 2014

TOP CITY Brasov este un proiect imobiliar unic si indraznet care se dezvolta intr-una dintre cele mai dinamice zone ale Brasovului – extensia cartierului Tractorul. Zona nordica a orasului are un potential economic crescut si in prezent este sustinuta si modernizata dpdv urbanistic, atat de catre autoritatile locale, cat si de catre investitori privati.

In centrul cartierului Top City este plasata o fantana arteziana inconjurata de verdeata, alei largi, zone de relaxare si locuri de joaca pentru copii. Mai putin de 28% din suprafata terenului este ocupata de cladiri, restul de 72% din teren, fiind dedicat spatiilor verzi si zonelor de relaxare.

Proiectul Top City se va intinde pe o suprafata de 100.000 mp si prevede construirea unui total de 1560 spatii locuibile cu apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere sau penthouse-uri, structurate in cladiri cu lobby-uri ample, spatii de depozitare subterane, parcari si zone verzi alocate. Complexul prevede totodata o zona comerciala si de birouri si o zona dedicata relaxarii, atat pentru copii (locuri de joaca si de activitati specifice), cat si pentru adulti (fitness, spa-center).

In prezent se dezvolta prima faza a proiectului care consta in construirea primelor 6 cladiri de 8 si 10 etaje – cu apartamente de 2 camere si penthouse-uri.

Contact:
Str Stefan Baciu nr 42-48, Brasov
Mobil: 0748 174 480, 0748 175 375
Fix: 0368 468 762

Previous Story

Klaus Iohannis, presedintele campaniei electorale pe Facebook

Next Story

I Love Brasov :)