Smartphonul X2 Soul de la Allview, linia subtire intre tehnologie si viata

Last Updated on septembrie 29, 2014

X2 Soul redefineste conceptul de slim. Grosimea de numai 5,55 mm il aduce in fruntea clasamentului celor mai subtiri telefoane din lume (in momentul lansarii). Dimensiunile revolutionare ale telefonului au fost obtinute prin utilizarea celor mai subtiri componente si a tehnologiilor de ultima ora.

X2 Soul este construit din materiale premium, carcasa fiind fabricata in proportie de 98% din metal si sticla. Smartphone-ul este imbracat in intregime in sticla Gorilla Glass 3, care ii ofera o rezistenta ridicata la zgarieturi, frame-ul lateral fiind fabricat dintr-un aliaj de aluminiu. In partea frontala, X2 Soul este acoperit de un strat din sticla de 0,55 mm grosime. Stratul din spate este la fel de subtire ca patru coli A4, avand o grosime de numai 0.40 mm.

Look-ul deosebit si design-ul futurist al smartphone-ului il transforma intr-o adevarata bijuterie. Bucura-te de orice moment din viata impreuna cu X2 Soul!

Display-ul Full HD SUPER Amoled de 5 inch iti ofera un unghi mare de vizualizare, o claritate superioara a imaginii, un contrast puternic si o luminozitate ridicata – totul cu un consum redus de energie. Imaginile sunt incredibil de clare datorita display-ului cu densitate ridicata a numarului de pixeli (441 ppi). Touchscreen-ul este dotat cu un senzor Atmel, datorita caruia telefonul poate fi utilizat cu manusi sau cu mainile umede.

X2 Soul iti ofera putere de procesare la superlativ. Procesorul Octa Core MediaTek MT6592 de 1,7 Ghz pe 28 nm permite functionarea simultana a celor opt nuclee cu un consum energetic redus si permite un multi-tasking avansat. Puternicul procesor este sustinut de o solutie grafica Mali 450, 2 GB de RAM si 16 GB Flash. Astfel, vei stoca in telefon toate fisierele importante pentru tine.

Cele doua camere foto de 13, respectiv 5 MP care echipeaza X2 Soul realizeaza fotografii excelente utilizand tehnologii inovatoare. Senzorul camerei principale Sony IMX135 utilizeaza sistemul RGBW ce include suplimentar un pixel alb fata de sistemul conventional RGB. Pentru autoportrete reusite sau convorbiri video cu cei dragi, ai la dispozitie o camera frontala de 5 MP cu un unghi de vizualizare impresionant.

Previous Story

Brasov: rampa de gunoi va fi acoperita cu salcii energetice

Next Story

Brasov: Explozie la un bloc din cauza acumularilor de gaze