Qatar Airways angajeaza stewardeze pentru baza din Doha

Last Updated on septembrie 24, 2014

“Cină la Paris, prânz la New York, mic dejun la Montreal, în timp ce călătoreşti în jurul lumii la 12.192 de metri altitudine într-unele dintre cele mai moderne aeronave din lume, acesta nu este cu siguranţă un loc de muncă obişnuit”, aşa sunt îndemnate româncele de arabii de la Qatar Airways să aplice pentru un post de stewardesă.

ss

La începutul lunii octombrie, arabii de la Qatar Airways, companie desemnată anul acesta ca fiind al doilea cel mai bun operator aerian din lume, ajunge în Capitală pe 5 octombrie şi angajează stewardeze pentru baza din Doha.

La finalul anului trecut, salariul unei stewardese care lucra la Qatar Airways pornea de la 1.000 de euro şi putea să ajungă până la 2.000 de euro în funcţie de orele de zbor efectuate într-o lună, conform datelor obţinute de gândul.

Ce trebuie să faci pentru a ajunge stewardeză în Qatar

Evenimentul de recrutare organizat de către reprezentanţii companiei Qatar Airways, care operează o flotă de 134 aeronave către 144 destinaţii din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia Pacific, America de Nord şi America de Sud, va fi organizat pe 5 octombrie la hotelul Athenee Palace Hilton, între orele 9:00 – 17:00.

Înscrierile se pot face până pe 4 octombrie, iar la sesiunea de recrutare candidatele trebuie să se prezinte îmbrăcate într-o ţinută business, cu un CV, o copie după paşaport, o fotografie tip paşaport (fără ochelari, acolo unde este cazul), o fotografie plan întreg (tot fără ochelari) şi o copie după diploma care atestă absolvirea studiilor.

Vârsta minimă de angajare ca însoţitor de bord la Qatar Airways este de 21 de ani. Arabii caută, totodată, persoane care să ajungă la înălţimea de 212 cm stând pe vârfuri, cu mâna ridicată, care au absolvit cel puţin liceul şi sunt fluente în limba engleză.

Previous Story

Brasov: Bursa Locurilor de Munca, vineri 26 septembrie

Next Story

Revolutia Preturilor la eMAG continua si astazi cu reduceri 50% la tablete, televizoare, electrocasnice, carti, cosmetice sau jucarii pentru bebelusi!