Made in Brasov: Brasovenii de la Allview au lansat tableta slim Impera i10G cu sistemul de operare Windows 8.1

Last Updated on septembrie 22, 2014

Tableta PC Impera i10G este cel mai nou device marca Allview din gama Impera. Cu un design slim și sistem de operare Windows 8.1, device-ul se distinge prin display-ul de 9,7” cu rezoluție de 2048×1536 px, procesorulIntel® Atom™ Z3735D Quad Core cu frecvență de 1,83 GHz și conexiune 3G integrată. Tableta îmbină eleganța cu utilul și asigură echilibrul perfect între serviciu și viața personală.

3333333

Impera i10G înglobează tehnologii și specificații de top. Tableta dispune de un procesor Intel® Atom™ Z3735D cu frecvența de 1,83 Ghz și arhitectură pe 64 de biti, de o soluție grafică Intel HD Graphics, memorie Flash de 32 GB și RAM de 2 GB. Astfel, performanța și eficiența energetică sunt la standarde ridicate.

Display-ul IPS de 9,7” care echipează tableta, prin rezoluția uimitoare de 2048×1536 px, redă detalii impresionante, culori pătrunzătoare și oferă o experiență vizuală excepțională. Tableta dispune de 2 camere foto de 5 MP și 2 MP, care facilitează realizarea de fotografii, filmări si convorbiri video.

Tableta poate fi transformată cu ușurință în device-ul cel mai potrivit pentru mediul business prin instalarea sistemului de operare Windows Pro. Atractiv, rapid și uniform, oferă noi niveluri de productivitate, securitate și mobilitate, fără a face compromisuri în ceea ce priveste performanța sau opțiunile. Device-ul poate fi utilizat împreună cu o tastatură și un mouse sau folosind ecranul tactil.

Previous Story

Brasov: Preh Ghimbav angajeaza 30 de persoane. De anul acesta compania va produce componente ale panoului de control al noului Audi TT

Next Story

Brasov: Preselectia pentru “Romanii au talent” are loc marti 30 septembrie. Ai talent?