Brasov: Te invitam la Targ Slow Food de o zi in Piata Sfatului, vineri, 19 septembrie

Last Updated on septembrie 17, 2014

UPDATE: Targul SlowFood a  fost anulat de organizatori

Targ Slow Food de o zi in Piata Sfatului, vineri, 19 septembrie (09.00-18.00)!

Va dam intalnire cu 20 de mici producatori locali, in cadrul unei editii speciale, cu ocazia proiectului „Zilele Ariei Protejate Muntele Tâmpa”.

444

Sunteti asteptati cu o oferta bogata de produse romanesti: pastrama de berbecut sau de vitel, palinca, legume si fructe de la Stupini, conserve de toamna facute in casa, branzeturi proaspete sau maturate, uleiuri presate la rece, paine pe vatra, turta dulce, miere, prajituri, pastrav afumat in cetina de brad de la Valea Doftanei (Prahova), siropuri si dulceturi. Noutatile acestei editii speciale sunt branzeturile maturate din lapte de capra de la Harghita, uleiul de catina de la Turda, serbetul de trandafiri de la Harman, dulceata de porumbele cu lavanda.

Targul se afla la cea de-a 48-a editie si este dedicat promovarii produselor alimentare romanesti autentice si neindustrializate.

Proiectul „Zilele Ariei Protejate Muntele Tâmpa” este organizat de Agenţia Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Braşov si este finanţat de către Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România.

Previous Story

Ti-ar placea sa zbori de pe Aeroportul Brasov intr-o vacanta in Caraibe?

Next Story

De luni, 15 septembrie, trenul-SF Hyperion, „spaima CFR Calatori“, intra pe ruta Brasov-Bucuresti