Brasov: Targul de Toamna se deschide cu un car alegoric incarcat cu fructe si legume, sambata pe platforma Roman

Last Updated on septembrie 24, 2014

În perioada 27 septembrie-5 octombrie, braşovenii îşi vor putea aproviziona cămările de la Târgul de Toamnă organizat de municipalitate, târg care anul acesta se va desfăşura pe platforma de la Roman SA, în locul talciocului. Pentru a marca deschiderea, dar şi pentru a promova produsele agricole locale, un car alegoric încărcat cu legume şi fructe, însoţit de şase călăreţi îmbrăcaţi în costume tradiţionale, va pleca sâmbătă dimineaţă din Stupini, va traversa centrul istoric, iar apoi se va întoarce prin Poarta Şchei spre locul de organizare a târgului.

targul-de-toamna

Spre deosebire de ediţiile anterioare, edilii Braşovului au luat decizia ca evenimentul să se desfăşoare doar pe platforma de la Roman SA, fiindcă s-a constatat că la ediţiile precedente, când târgul va avea loc în pieţe, preţurile creşteau în loc să scadă… (sursa: mytex.ro)

„Am primit multe solicitări pentru organizarea într-o locaţie „neutră” şi am ales amplasamentul menţionat pentru că este unul accesibil braşovenilor din toate cartierele. Comercianţii care obişnuiau să vină la târgul de vechituri au fost anunţaţi despre desfăşurarea evenimentului. Având în vedere că producătorii sunt orientaţi spre vânzarea unor cantităţi mai mari, sperăm ca de această dată să oferim preţuri mult mai bune şi la îndemâna oricărui buzunar”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei, Sorin Toarcea. (C.D.)

Previous Story

Brasovul in zbor :)

Next Story

ATAC la Guvern cu Dacia 1310!